English |  Magyar  

Mezőcsáti Fióklevéltárban megszűnik a kutató- és ügyfélforgalom.
 Admin  2011.05.26
Tisztelt Kutatóink, Ügyfeleink!


Intézményünk fenntartója a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat 46/2011.(IV.28.) sz. határozatával megszüntette a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Levéltár Mezőcsáti Fióklevéltárának (Mezőcsát, Szent István u. 46.sz.) telephelyét 2011. május 1. napi hatállyal. Az ott őrzött iratanyagot a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Levéltár Alsózsolcai Fióklevéltárába (Alsózsolca, Kossuth u. 149.) helyezi át. Az iratanyag költöztetése 2011. május 30-án indul és előre láthatólag 3 hétig tart. Ezért

2011. május 30-tól a Mezőcsáti Fióklevéltárban megszűnik a kutató- és ügyfélforgalom.
2011. május 30. – június 20. között az Alsózsolcai Fióklevéltárban a kutatószolgálat szünetel.


Az iratanyag átköltöztetése után a korábban Mezőcsáton őrzött anyag kutatása az Alsózsolcai Fióklevéltárban biztosított. A kutatóforgalom beindításának pontos időpontjáról honlapunkon értesítjük az érdeklődőket. Addig is a Mezőcsáton őrzött anyaggal kapcsolatos ügyfélszolgálati megkeresésüket az Alsózsolcai Fióklevéltár címére szíveskedjenek küldeni.

Megértésüket köszönjük!  Nyomtatóbarát változat   Hír létrehozása pdf formátumban  

A honlapon található valamennyi tartalomhoz kapcsolódó szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogok az MNL B.-A.-Z. Megyei Levéltára tulajdonát képezik. Tilos a honlapon hozzáférhető tartalom más műben történő felhasználása, valamint bármely, nyilvános vagy kereskedelmi közreadása.