English |  Magyar  

Diktatúra, forradalom, megtorlás: A Zala Megyei Levéltár virtuális kiállítása
 Admin  2009.06.10
Diktatúra, forradalom, megtorlás
A Zala Megyei Levéltár virtuális kiállítása"A Zala Megyei Levéltár a Gönczi Ferenc ÁMK kiállítótermében 2006 őszén, a forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulójának emlékére egy kiállítást rendezett Diktatúra, forradalom, megtorlás címmel. A több szempontból is újszerű, interaktív, a multimédia kínálta lehetőségeket is felhasználó kiállítás nagy sikert aratott a látogatók, különösen a fiatalabb generációk körében."
"Sajnos azonban az időszaki kiállítások ideje hamar lejár, de a nagy érdeklődés és tetszés miatt elhatároztuk, hogy valamilyen módon állandóvá varázsoljuk munkánkat, amihez a digitalizálás lehetősége és az internet kínált megoldást. Ezeknek köszönhetően, virtuálisan ugyan, de nagyságrendekkel többen és korlátlan ideig, ráadásul bármikor megtekinthetik kiállításunkat."

  Nyomtatóbarát változat   Hír létrehozása pdf formátumban  

A honlapon található valamennyi tartalomhoz kapcsolódó szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogok az MNL B.-A.-Z. Megyei Levéltára tulajdonát képezik. Tilos a honlapon hozzáférhető tartalom más műben történő felhasználása, valamint bármely, nyilvános vagy kereskedelmi közreadása.